| Барът | |
|
+6Нина Кейн Ли Лав Елизабет Даун Джейсън Уайт Амброзия Съливан Каталина Салватор 10 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Нина Кейн
Брой мнения : 27 Join date : 03.01.2011
| Заглавие: Re: Барът Пет Яну 07, 2011 11:56 pm | |
| Засмях се. -Нее не си падам по бармани.Предпочитам ученици или...учители. Подсмихнах се дяволито. -Но както и да е.За сега няма никой който да съм си набелязала. | |
|
| |
Ли Лав
Брой мнения : 68 Join date : 07.01.2011 Местожителство : Академията
| Заглавие: Re: Барът Съб Яну 08, 2011 12:03 am | |
| - О, учители. Каза закачливо Ли и тя се засмя.. После продължи.. - А знаеш ли нещо за уроците? В стаите ли трябва да ходим или..? Има ли някакъв час, всеки ден ли е обучението, задължително ли е? Има ли много домашни? Има ли някакъв срок за тях? За миг Ли обсипа с толкова много въпоси вампирката че даже не знаеше как може да изтреля всичко това за секунди | |
|
| |
Нина Кейн
Брой мнения : 27 Join date : 03.01.2011
| Заглавие: Re: Барът Съб Яну 08, 2011 3:07 pm | |
| Започнах да се смея. -Уоу,уоу,уоу...давай по-бавно и един по един въпросите.Но за това което успях да запомня от всичките ти въпроси...не нищо не знам.Все пак дойдох преди едва три часа. Повдигнах рамене. | |
|
| |
Алекзандър Кинсли
Брой мнения : 66 Join date : 01.01.2011
| Заглавие: Re: Барът Съб Яну 22, 2011 9:47 am | |
| Поредният скучен, зимен ден в академията, който направо ме убиваше. Е поне снега се стопяваше... и скоро няма да го има. Мразех цялата такава обстановка... като сняг на всякъде и малки досадни хлапета, които се бият със снежни топки. Реших да се отбия в червеният ботуш за питие... определено имах нужда от алкохол...може би уиски или...текила. Всъщност исках нещо от което бързо щях да се напия, настроението ми се оправяше само с алкохол. - Едно двойно уиски! - поръчах на сексапилната барманка и й намигнах. Нямаше да е зле да се прибера в академията с ... компания.
| |
|
| |
Амброзия Съливан МОДЕРАТОР
Брой мнения : 1441 Join date : 29.12.2010 Местожителство : red-bedroom-academy
| Заглавие: Re: Барът Съб Яну 22, 2011 11:40 am | |
| Влязох в бара и се огледах забелязах как всички мъжки погледи се плъзгат по тялото ми,което бе покрито с изключително малко дрехи.Оправих косата си и си поръчах една текила.Погледнах и видях едно сладко момче до мен.Замислих се и усетих силното му присъствие. -Как си?-попитах и се зайграх с един кичур. | |
|
| |
Алекзандър Кинсли
| Заглавие: Re: Барът Съб Яну 22, 2011 7:11 pm | |
| Някакво момиче седна до мен и поръча текила. Определено имаше добър вкус, спрямо алкохола, но пък кой ли тук нямаше. - Как си? - попита ме тя, като преждевременно се заигра с един кичур от тъмната си коса. - След като те видях... по - добре. - мнението ми от преди малко още беше същото...нямаше да е зле да по флиртувам...все пак наоколо нямаше какво да е за правене. А и скуката си беше казала думата...
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Барът Съб Яну 22, 2011 7:18 pm | |
| - След като те видях... по - добре.-погледнах го и се засмях.Беше сладък,но какво толкова тук имаше много сладки момчета. -Нима?-попитах и отпих от чашата си,исках да се напия.Да прекарам една вечер следкоято няма да помня нищо.Погледнах го и се замислих дали с него ще се случи това,за което си мисля.Усмихнах му се отново-Таа какво правиш тук?-попитах го. | |
|
| |
Алекзандър Кинсли
| Заглавие: Re: Барът Пон Яну 24, 2011 10:39 am | |
| Момичето изглеждаше доста добре и явно искаше да се напие...също като мен, но ми изглеждаше някак...недостъпна и не знаех дали ще стане нещо ... все пак бях дошъл тук за момиче... най вероятно просто за секс, но това бяха просто подробности. - Какво правя тук!? - засмях се.... - Опитвам се да се напия! - казах с широка усмивка и поръчах поредното питие, след като забелязах, че чашата ми е празна... - Ами ти...какво правиш...сама ... тук? - попитах я накрая.
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Барът Пон Яну 24, 2011 10:47 am | |
| -Ами ти...какво правиш...сама ... тук?-попита и аз се засмях -Мисля,че същото,което и ти.-о колко беше сладък.Отпих от чашата си и си поръчах още едно.Кръстосах крака и му се усмихнах дяволито.-А ти,защо си сам?-попитах го и погледнах барманката,която го заглеждаше.Усмихнах се и поклатих глава. | |
|
| |
Алекзандър Кинсли
| Заглавие: Re: Барът Пон Яну 24, 2011 10:58 am | |
| Чашата ми отново беше празна и я подадох на барманката, за да я напълни. Тя ме загледа и аз и намигнах лекичко. Отпих от съдържанието в чашата ми, което всъщност бе любимото ми уиски, след това погледнах тъмнокоската до мен и й казах: - Ами може би защото съм свободен... или пък защото нямаше с кой да дойда! - засмях се доста звучно. -Зависи кой отговор ти харесва повече, красавице. - казах и отново отпих от чашата си.
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Барът Пон Яну 24, 2011 7:26 pm | |
| -Ооо сладур-казах и се усмихнах,отново отпих от чашата си и извъртях тялото си към неговото.Наклоних глава и вкарах чара си в действие.Нямах намерение да прекарам поредната скучна нощ,а той ми се струваше перфектен за тази вечер. -Искаш ли да се позабавляваме?-попитах и се усмихнах дяволито.Отметнах косите си назад и погледнах устните му. | |
|
| |
Алекзандър Кинсли
| Заглавие: Re: Барът Сря Яну 26, 2011 11:38 am | |
| -Зависи какво имаш предвид под забавление... Моята представа за такова е доста различна от другите... - казах и й намигнах леко. Все пак всеки подразбираше различно нещо, а моето подразбиране беше... естествено поредната нощ на порочност и на следващата сутрин да се събудя с главоболие и разбъркани спомени. Естествено си имах принципи... никога не се обвързвах сериозно, нямаше да съм аз иначе. Сериозните и лигави връзки бяха за задръстеняците, докато за мен жените бяха като....хоби, а бях обеден, че не само аз бях така, а и много други. Приближих се леко до тъмнокоската и я целунах страстно и дълбоко... - Това подразбирам аз под забавление - казах и естествено си очаквах шамара, доста пъти ми се е случвало, но какво да се прави...някои момичета просто бяха доста ... скучни.
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Барът Сря Яну 26, 2011 12:03 pm | |
| Целуна ме и след това каза -Това подразбирам аз под забавление-усмихнах се и прокарах ръка по неговата.Издадох долната си устна напред и казах-Тогава,това ще бъде едно много приятно забавление-усмихнах му се и отпих от чашата си.Обърнах се отново към него итози път аз го целунах,усещах вкуса на алкохол по устните му.Това ме подлуди,да ето заниманието ми за тази вечер... | |
|
| |
Алекзандър Кинсли
| Заглавие: Re: Барът Сря Яну 26, 2011 8:00 pm | |
| Този път тя ме целуна и аз я придърпах към себе си, така че да седне в мен и започнах да я целувам. Странно напоследък ми беше присъщо да правя секс на публични места, но ... е този път не мислех да е насред бара, не че щеше да ме е срам да дойда след това, просто ... е всъщност нямаше причина, какво пък толкова. Започнах да я целувам и устните ми слизаха надолу, като проследиха извивките на тялото й и стигнах до деклотето й. Устните ми отново се прилепиха към нейните в поредната страстна целувка. - Да отидем някъде, където има по - малко хора - казах й и станах от стола, изчакващ реакцията й.
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Барът Сря Яну 26, 2011 8:30 pm | |
| -Няма проблем-казах и погледнах към тоалетните.Хванах ръката му и се запътих натам.Влязохме и се обърнах към него почнах да го целувам разкопчах якето му и го бутнах към стената-Мисля,че тук няма хора-казах като пак го целунах. | |
|
| |
Катрин Гилбърт
Брой мнения : 328 Join date : 03.01.2011 Местожителство : Red Bedroom Academy
| Заглавие: Re: Барът Сря Фев 09, 2011 11:30 pm | |
| Беше ми скучно и реших да отида до бара..Преоблякох се набързо и тръгнах. Щом стигнах поръчах на бармана едно мартини и зачаках ноща да мине. | |
|
| |
Девиън Хелман ПРЕПОДАВАТЕЛ
Брой мнения : 48 Join date : 02.01.2011
| Заглавие: Re: Барът Сря Фев 09, 2011 11:34 pm | |
| Девиън влезе в почти пустия бар и се насочи към плотта и там видя познато лице. - Здрасти! - прошепна той като гушна Катрин отзад и притисна тялото си към нея. | |
|
| |
Катрин Гилбърт
| Заглавие: Re: Барът Сря Фев 09, 2011 11:39 pm | |
| Докато седях там някой ме прегърна казвайки здрасти..Беше Девиън. -Здравей!-казах аз.-Как си? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Барът Сря Фев 09, 2011 11:41 pm | |
| - Добре, а ти!? - усмихна се той и я попита като я придърпа към него обвивайки ръце около кръста й. | |
|
| |
Катрин Гилбърт
| Заглавие: Re: Барът Сря Фев 09, 2011 11:43 pm | |
| -Супер!-той ме придърпа към себе си-Едно питие..мога да те черпя .. в добро настроение съм! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Барът Сря Фев 09, 2011 11:45 pm | |
| - Съгласен съм! - отвърна той като седна на един от столовете и я придърпа да седне в скута му. | |
|
| |
Катрин Гилбърт
| Заглавие: Re: Барът Сря Фев 09, 2011 11:47 pm | |
| Той се съгласи. -Какво ще пиеш?-попитах аз, сядайки на стола до него..беше ми по-удобно-Предлагам ти да пийнем нещо на бързо и после да се отбием в дискотеката? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Барът Сря Фев 09, 2011 11:48 pm | |
| - Каквото кажеш ти! - кимна с глава той като се усмихна широко на нея и я хвана за ръка. | |
|
| |
Катрин Гилбърт
| Заглавие: Re: Барът Сря Фев 09, 2011 11:51 pm | |
| -Йеййй...отиваме на дискотекаа!!...Така и не ми каза какво ще пиеш..?! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Барът Сря Фев 09, 2011 11:52 pm | |
| - Ти реши, но за дискотеката само с мен ще танцуваш да знаеш! - строго промълви той като не искаше да дели сестра си никой. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Барът | |
| |
|
| |
| Барът | |
|