Latest topics | » Тук пускайте вашите форуми,блогове и т.н.Съб Ное 05, 2011 10:47 am by Ruddy » Герои на вампириСъб Сеп 10, 2011 10:12 am by Каталина Салватор» Момичета VS момчета (ъгейн)Чет Сеп 08, 2011 10:10 pm by Кейтлийн Стивънсън » Стаята на КейтлийнЧет Сеп 08, 2011 9:43 pm by Кейтлийн Стивънсън » Оцени песента от 1 до 10Чет Сеп 08, 2011 10:26 am by Амитил Денъхи» С какво ще запомните днешния ден ? Нед Авг 21, 2011 7:34 pm by Амитил Денъхи» ЕзеротоНед Юли 03, 2011 1:59 pm by Джеймс Франко» Герои на Вещици/МагьоснициВто Май 24, 2011 8:02 pm by Амброзия Съливан» Това или Онова?Чет Апр 28, 2011 3:36 pm by Амитил Денъхи |
Админ |
|
Гласувайте за нас |
|
|
| Стаята на Амитил Денъхи | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Амитил Денъхи
Брой мнения : 416 Join date : 29.12.2010 Местожителство : Ред бедроом академи
| Заглавие: Стаята на Амитил Денъхи Чет Дек 30, 2010 2:58 pm | |
|
Последната промяна е направена от Амитил Денъхи на Чет Сеп 08, 2011 8:26 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти | |
| | | Амитил Денъхи
| Заглавие: Re: Стаята на Амитил Денъхи Пет Дек 31, 2010 3:57 pm | |
| След случката на плажа ми беше гузно да се прибера в общежитието.Но пак се стъмваше и трябваше да се връщам. Дали Рози си беше в стаята? Но нямаше значение надали искаше да ме вижда. Трябва да е луда, аз за малко не я изядох... Чудих се дали Венера не се е чувствала така, когато ме превърна.... бе почти същото, но без водните сфери. Щом влязох в стаята, се заех да си дооправям багажа. Тъкмо приключвах с торбите, когато чух някой да чука на вратата...
| Заглавие: Re: Стаята на Амитил Денъхи Пет Дек 31, 2010 4:03 pm | |
| [i] Прибрах се и се преоблякох.Мислех се да отида и да видя Амитил да поискам да ми се извини,все пак аз не заслужаах такова поведение.Взех си палтото и тръгнах към стаята й.Усети,че е там и почуках.я ми отвори и ме погледна изумена: -Мисля,че заслужвам извинението ти-казах и влязох в стаята й без покана... | |
| | | Амитил Денъхи
| Заглавие: Re: Стаята на Амитил Денъхи Пет Дек 31, 2010 4:13 pm | |
| Беше Рози. Бе ядосана и си личеше. -Мисля, че заслужавам извинението ти-каза дръпнато и влезе без покана.Оставих я да мине. Бе права, но се изумих от смелостта й.Изобщо ли не й пукаше? -Права си. Виж, съжалявам за днес, трябваше да си тръгна веднага...увлякох се в състезанието, а после излязох извън нерви... Май ще е по-безопасно ако не доближам никой... известно време. | |
| | | Амброзия Съливан МОДЕРАТОР
Брой мнения : 1441 Join date : 29.12.2010 Местожителство : red-bedroom-academy
| Заглавие: Re: Стаята на Амитил Денъхи Пет Дек 31, 2010 4:19 pm | |
| -Хах,твоя си работа-казах и огледах домът й,признавам имаше вкус.-Виж сега незная дали си побесняла,дали си се увлякла,но не смятам,че това ще се повтори.-Докато казвах това взех някаква фигурка поставена на масата.Амитил ме гледаше странно,сякаш я бях ударила с тиган.Засмях се и се замислих.-Гледаш като смърф-казах и се засмях отново.Не смятах да седя още,затова се врътнах и затворих очи сякаш знаеща какво ще направя тя ме хвана за ръката и ме разконцентрира... | |
| | | Амитил Денъхи
| Заглавие: Re: Стаята на Амитил Денъхи Пет Дек 31, 2010 4:35 pm | |
| -Хах,твоя си работа -каза тя и огледа наоколо.Явно й хареса и продължи. .-Виж сега незная дали си побесняла,дали си се увлякла,но не смятам,че това ще се повтори.Докато говореше. взе една малка фигурка-подарък от мама- засмя се-Гледаш като смърф! Ха, се едно аз го бях казала. Щом се завъртя, тя затвори очи.Знаех какво ще последва, но за втори път днес се ядосах пред нея. Това какво беше?Дойде, получи си извинението и.. си тръгва? Много беше удобно, но нямаше са стане. Хвана я и я завъртях. -Слушай, извиних ти се, казах ти, че няма да те доближавам, но ако ще ми се измъкваш така всеки път, по-добре не идвай.Съжалявам за днеска, наистина друго няма какво да ти кажа.
| |
| | | Амброзия Съливан МОДЕРАТОР
Брой мнения : 1441 Join date : 29.12.2010 Местожителство : red-bedroom-academy
| Заглавие: Re: Стаята на Амитил Денъхи Пет Дек 31, 2010 4:40 pm | |
| -Добре тогава нямаш проблем-казах аз и си дръпнах ръката.-Щом е така нямаш проблем.-Ядосана се отдръпнах от нея затворих очи и се телепортирах.Това момиче просто ми лазеше по нервите на моменти.... | |
| | | Амитил Денъхи
| Заглавие: Re: Стаята на Амитил Денъхи Пет Дек 31, 2010 4:48 pm | |
| Погледна ме учудено, а после и тя се ядоса. -Добре тогава нямаш проблем-каза и се отдръпна-Щом е така нямаш проблем. Затвори очи и се телепортира. Боже, умееше да вбеси някой! Обърнах се и понеже бях бясна излязох да потичам.Трябваше да помогне... | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Стаята на Амитил Денъхи | |
| |
| | | | Стаята на Амитил Денъхи | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |