| Стаята на Ли Лав | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Ли Лав
Брой мнения : 68 Join date : 07.01.2011 Местожителство : Академията
| Заглавие: Стаята на Ли Лав Пет Яну 07, 2011 9:42 pm | |
| | |
|
| |
Ли Лав
| Заглавие: Re: Стаята на Ли Лав Пет Яну 07, 2011 10:33 pm | |
| Току що се нанесох. Академията беше хубаво място. Мисля, че ще успея да се адаптирам бързо. Сложих куфарите на земята и започнах да си разопаковам и подреждам вещите. Точно тогава усетих присъствие и миризма на вампир, на вратата ми се почука. - Кой е? Попитах аз...
| |
|
| |
Нина Кейн
Брой мнения : 27 Join date : 03.01.2011
| Заглавие: Re: Стаята на Ли Лав Пет Яну 07, 2011 10:39 pm | |
| След като пристигнах в Академията и вече бях подредила всичко по мой вкус реших да се поразходя,за да се запозная с някой.Минавах пред една врата и реших да почукам.От вътре се чу глас: -Кой е? -Ъъм...аз съм Нина.Разбрах,че и ти си нова и реших да дойда да се запознаем. | |
|
| |
Ли Лав
| Заглавие: Re: Стаята на Ли Лав Пет Яну 07, 2011 10:42 pm | |
| На моя въпрос вампирката отговори: "-Ъъм...аз съм Нина.Разбрах,че и ти си нова и реших да дойда да се запознаем." Колко хубаво, помислих си аз. Може би ще станем приятелки. Отворих вратата и я поканих да влезе вътре: - Хей, здравей, заповядай! Усмихнах се и я попитах - Как си? | |
|
| |
Нина Кейн
| Заглавие: Re: Стаята на Ли Лав Пет Яну 07, 2011 10:43 pm | |
| -Добре.Малко не се ориентирам,но нормално все пак от днес съм тук. Засмях се. -А ти? Гледах стаята й.Хареса ми.Имаше вкус. | |
|
| |
Ли Лав
| Заглавие: Re: Стаята на Ли Лав Пет Яну 07, 2011 10:47 pm | |
| И тя е от днес тук, колко хубаво. - Ха-ха супер, аз също съм от днес тук, ако искаш после може да се разходим и да разгледаме. Дори незнам кое къде е.. не ми остана време от толкова подреждане. - Знаеш ли какво... Ти настани ли се напълно? Ако не си може да се нанесеш при мен? Ще се радвам да деля една стая с теб Каза Ли и се усмихна. | |
|
| |
Нина Кейн
| Заглавие: Re: Стаята на Ли Лав Пет Яну 07, 2011 10:51 pm | |
| -Ами вече се нанесох,но ако знаех,че си толкова гостоприемна щях да дойда по-рано при теб. Засмях се. -И да вече свърших с подреждането.Ако искаш ще те изчакам и ти да свършиш,за да отидем заедно. Какво ми ставаше?Защо се държах така мило с нея?Сякаш съм я познавала от години. | |
|
| |
Ли Лав
| Заглавие: Re: Стаята на Ли Лав Пет Яну 07, 2011 10:56 pm | |
| Нина беше прекрасно момиче. Радвах се, че я срещнах. - О, Нина, аз не се представих, колко съм глупава... Казвам се Ли, Ли Лав, приятно ми е - Чудесно, тогава може да си ходим на гости м.. аз съм готова, стига толкова за днес. Не искам да се преуморявам от първия ми ден тук. Колко чудесно е че дойде точно при мен. - А сега кажи къде искаш да отидем? | |
|
| |
Нина Кейн
| Заглавие: Re: Стаята на Ли Лав Пет Яну 07, 2011 11:01 pm | |
| -Ами започваме основно обикаляне. Засмях се. -Няма значение от къде започваме.Но искам до утре да знам всяко нещо къде се намира. Усмихнах се и скръстих ръцете си пред гърдите ми. | |
|
| |
Ли Лав
| Заглавие: Re: Стаята на Ли Лав Пет Яну 07, 2011 11:05 pm | |
| - Аз също! Отивам до стаята ми да се преоблека и идвам, ако искаш да ти дам и на теб да облечеш нещо по така? - Отиваме в Бар "Червеният ботуш" !!! Да видим дали късмета ще ни се усмихне и ще забършем някой пич. - Аз не попитах имаш ли си приятел? Но предполагам щом и ти си от днес тук, че си в процес на търсене като мен? - Хайде избирай си дрешки и да вървим | |
|
| |
Ли Лав
| Заглавие: Re: Стаята на Ли Лав Пет Яну 07, 2011 11:09 pm | |
| Ли бързо се облече с първото, което хвана. [img] Чакаше само своята нова приятелка, Нина и бяха готови за приключения и разузнаване на Академията. | |
|
| |
Нина Кейн
| Заглавие: Re: Стаята на Ли Лав Пет Яну 07, 2011 11:11 pm | |
| -Аз съм се облекла като за купон така,че няма нужда да се преобличам. Усмихнах се. -Ти отивай аз ще те изчакам. Запътих се към единия край на стаята. | |
|
| |
Ли Лав
| Заглавие: Re: Стаята на Ли Лав Пет Яну 07, 2011 11:14 pm | |
| Нина ми отвърна, че няма нужда да се преоблича. Аз бях готова. Тогава й казах: - Готова съм, мерси че ме изчака. - Хайде, нека се развихрим и да запомним тази нощ! Ли се засмя и се запъти към вратата. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Стаята на Ли Лав | |
| |
|
| |
| Стаята на Ли Лав | |
|