| Плажът | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Каталина Салватор
Брой мнения : 603 Join date : 26.12.2010
| Заглавие: Плажът Пон Дек 27, 2010 6:43 pm | |
| | |
|
| |
Харпър Колинс
Брой мнения : 206 Join date : 29.12.2010
| Заглавие: Re: Плажът Сря Дек 29, 2010 7:18 pm | |
| Писна ми от живота в академията. Станах от леглото и сложих тениска и дънки и излязох, надявайки се да не ме видят. Духаше вятър, а в главата ми беше само плажът. И тръгнах към него. Легнах на пясъка и сложих ръце под главата си. След минута - две стоене, чух как някой сяда до мен. - Здрасти. - поздравих и погледнах красивото момиче седящо до мен. | |
|
| |
Александра Салваторе
Брой мнения : 417 Join date : 27.12.2010 Местожителство : Академия Red Bedroom
| Заглавие: Re: Плажът Сря Дек 29, 2010 7:29 pm | |
| Бях новата преподавателка в академията по Вампирос. Не познавах сградата, както и никого в нея. Бях се настанила в стаята си и бях подредила багажа си. На вън духаше силен вятър и се преоблякох. Излязох на вън и тръгнах на някъде. Дори не знаех къде отивам. След кратко време се бях озовала на плажа и видях един мъж легнал на пясъка. Имаше хубаво тяло и беше адски красив. Приближих се до него и седнах. Той ме поздрави. - Здравей. - отвърнах му аз. | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Плажът Сря Дек 29, 2010 7:56 pm | |
| - Здравей. - отвърна. Изправих се и скръстих ръце върху колената си. - Ужасен ден. - казах просто, като гледах право напред към водата. - Харпър. - представих се и подадох ръка. Лаал...Страхотен момент да се правя на учтив. Хей... Тя беше сладка. Беше красива. Огледах я и бързо отново се спрях на очите й, като леко се усмихнах. | |
|
| |
Александра Салваторе
| Заглавие: Re: Плажът Сря Дек 29, 2010 8:00 pm | |
| Казваше се Харпър. Когато се изправи и скръсти ръце върху колената ми изглеждаше още по - хубав. - Аз съм Александра. - казах. - В академията учиш, нали? - попитах го и се усмихнах. Гледайки го ми идеше да го целуна. За миг се приближих към него, но след това се отдръпнах. | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Плажът Сря Дек 29, 2010 8:12 pm | |
| - В академията учиш, нали? - попита. - Ъъъм да. - отговорих и се засмях при опита й да се приближи до мен. - А ти? - попитах, а тя се отдръпна. - И ти ли учиш. Не съм те виждал досега. | |
|
| |
Александра Салваторе
| Заглавие: Re: Плажът Сря Дек 29, 2010 8:33 pm | |
| Когато се приближих до него той буквално ми се изсмя в лицето. Учеше в академията, както предполагах. Стояхме доста близо един до друг и не усетих мирис на кръв. Явно беше върколак. - Аз съм преподавател в академията. - казах и се засмях. Стана ми малко конфузно, че меше по - малък от мен. Освен това, ще е някак смешно да излиза с преподавател, но нямаше какво да се прави. Той не ме харесваше, така, че няма да имам проблем с това. - Какво учиш? - попитах. | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Плажът Сря Дек 29, 2010 8:41 pm | |
| - Аз съм преподавател в академията. - отговори ми, а щом я чух ококорих очи и изражението ми доби очуден вид. - Какво учиш? - попита, но не й обърнах внимание. - Учител!? - изглеждаше ми твърде млада и твърде красива за учителка. Усмихнах се и отново погледнах водата, но не й отговорих. - Преди малко... - погледнах я. - Преди малко се доближи. Какво ти попречи да ме целунеш. - попитах и доближих лицето си до нейното. Бях толкова близо до нея, че ушещах дъха й. | |
|
| |
Александра Салваторе
| Заглавие: Re: Плажът Сря Дек 29, 2010 8:53 pm | |
| Както и предполагах .. Беше доста учуден, че съм преподавател. Дори не ми отговори какво учи. После ме попита защо не съм го целунала одеве и се приближи към мен. Когато ми го каза не знаех какво да с какви думи да му отвърна. Стоейки толкова близо до мен не издържах и го целунах. След целувката му отговорих .. - Може би ме беше страх, че няма да ми отвърнеш. - казах и го целунах. | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Плажът Сря Дек 29, 2010 9:00 pm | |
| - Може би ме беше страх, че няма да ми отвърнеш. - отново ме целуна. - Невъзможно. - прошепнах и се приближих още повече. Обърнах се към нея и обвих талията й с ръка. - И как е...да си учител? - ухилих се, но не отделих челото си от нейното, кото я целунах още по-страстно и продължително. | |
|
| |
Александра Салваторе
| Заглавие: Re: Плажът Сря Дек 29, 2010 9:06 pm | |
| Успокоих се, когато ми каза, че да не ме ви отвърне е невъзможно. - И как е да си учител? - попита ме той. - Все още не знам. За първа година съм преподавател. - казах. - Ти така и не ми каза какво учиш .. - казах и се усмихнах. Сложих един паднал кичур коса зад ухото ми и го целунах. | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Плажът Сря Дек 29, 2010 9:12 pm | |
| - Ти така и не ми каза какво учиш...- сложи един кичур коса зад ухото си. - История на върколаците и дрън дрън... Така и не ми каза какво преподаваш. Въпреки че не съм те питал. - засмях се и погалих лицето й. Не направих нищо. Просто гледах ту в очите, ту устните й и чаках отговор. | |
|
| |
Александра Салваторе
| Заглавие: Re: Плажът Сря Дек 29, 2010 9:17 pm | |
| Права бях, че е върколак, при това начинаещ. - Аз съм преподавател по Вампирос .. - казах и се засмях. - Тоест съм вампир и то доста старичък. - изсмях се. - На колко ти изглеждам? - попитах. Започваше адски много да ми харесва, че стоим толкова близо един до друг. След това се приближих до врата му и го целунах. | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Плажът Чет Дек 30, 2010 10:19 am | |
| - На колко ти изглеждам? - попита и ме целуна по врата. - Не знам... На двайсет-двайсет и нещо. Но пък... щом си вампир... внимавай с врата. - засмях се. Но пък... от какво трябваше да се страхувам!?. - Илии... по-добре недей. - ухилих се и я целунах. | |
|
| |
Александра Салваторе
| Заглавие: Re: Плажът Чет Дек 30, 2010 11:11 am | |
| Когато каза, че изглеждам на двадесет, двадесет и нещо се почувствах много млада, но не бях. - На 534 съм. - казах и се засмях. - Няма да те ухапя .. спокойно. - казах и отново се засмях. - Аз съм добричка. - добавих. | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Плажът Чет Дек 30, 2010 5:49 pm | |
| - Няма да те ухапя... спокойно. Аз съм добричка.- засмя се. -И защо? Нямам нищо против леко ботсване. Засмях се и я целунах, премествайки бавно устните си към врата й. - Какво говаря и аз!? Къде съм виждал учител да хапе ученик. - след думите си станах леко сериозен. Това че съм специалист по "кофти гаври" отново щеше да ми попречи да разговарям като човек. - Не се обиждай. - казах надявайки се наистина да не се обиди и леко я целунах. | |
|
| |
Александра Салваторе
| Заглавие: Re: Плажът Чет Дек 30, 2010 6:44 pm | |
| - Леко боцване, а? - казах с лека усмивка. Приближих се към лицето му и го целунах. Продължавах да го целувам докато не стигнах до врата му и лекичко го ухапах. - Чувала съм, че едно ухапване от върколак е фатално за вампир. - казах. - Мислиш ли, че е вярно? - попитах го. След това го целунах страстно. | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Плажът Чет Дек 30, 2010 9:46 pm | |
| - Чувала съм, че едно ухапване от върколак е фатално за вампир. Мислиш ли, че е вярно? - каза и ме целуна. - Не знам. Но не мисля да опитвам. Надявам се и ти не искаш - засмях се. - Ъъъ така... Казвам се Харпър. На 22 съм. Не знам абсолютно нищо за родителите си от последните няколко години... Нещо друго? Ако нямаш въпроси е твой ред. - засмях се. | |
|
| |
Александра Салваторе
| Заглавие: Re: Плажът Чет Дек 30, 2010 9:58 pm | |
| - Харпър .. - казах си подноса. - Аз съм Александра. На 534 години съм, както ти казах по - рано. - казах при което се засмях. - Ако имаш някакви въпроси .. питай. - казах. - Историята ми е доста дълга и мисля да те отегчавам на първата среща. - добавих, а после го целунах отново. | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Плажът Чет Дек 30, 2010 10:18 pm | |
| - Среща!? - повдигнах вежди. - Среща не се ли нарича нещоо...ъмм...когато двама души се оговорят ии... Да, няма значение. - ухилих се идиотски. - Е, не че много ме интересува, но да не сме точно непознати. - засмях се. - И междо другото... Имаш страхотна усмивка. - усмихнах се, като нежно хванах брадичката й и я целунах. | |
|
| |
Александра Салваторе
| Заглавие: Re: Плажът Чет Дек 30, 2010 10:36 pm | |
| - Под среща имам предвид, че се виждаме за първи път. - засмях се. - Мерси. - целунах го. - А ти си доста чаровен и съм влюбена в тялото ти! - казах и се усмихнах леко. Започваше все повече и повече да ми харесва. Бутнах го на пясъка и след секунда бях върху него. Започнах да го целувам, като свалях тениската му. След малко го извъртях и той беше върху мен. Започнах да драскам с нокти гърба му, да го целувам. Отново леко го захапах за врата. Исках това никога да не спира .. Исках да ме обича. - Обичай ме, мамка му .. - казах и го целунах страстно.
| |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Плажът Чет Дек 30, 2010 10:51 pm | |
| - Обичай ме, мамка му... - целуна ме страстно. - Бреей...и псува. - засмях се и отново я целунах. - Мислиш ли, че това е най-подходящото място за това?? - ухилих се. - Е, все пак човк трябва да експериментира. - прокарах език по врата й, а тя не спираше да драска с нокти по гърба ми. - Представи си, сега мине друг учител. Какво би си помислил? - прошепнах в ухото й и се засмях. Мисълта да го правя с учителка... Е, какво ли не съм пробвал до сега... Но пък Алекс беше...прекрасна. | |
|
| |
Александра Салваторе
| Заглавие: Re: Плажът Чет Дек 30, 2010 11:33 pm | |
| - За това всяко място е подходящо. - казах и се засмях леко. - И не ме интересува какво ще си помисли някой учител, ако мине. Искам те тук и сега! - казах и го целунах. Започнах да разкопчавам копчетата на дънките му. Хванах двете му ръце и ги опрях в пясъка, като не му позволявах да помръдне. Започнах да целува гърдите му, устните ми се спуснаха нагоре по врата му. За миг обходих цялото му тяло с език. Усещах как се нагорещявам, но това не ми пречеше. | |
|
| |
Харпър Колинс
| Заглавие: Re: Плажът Чет Дек 30, 2010 11:53 pm | |
| - Искам те тук и сега! - разкопча ципа на дънките ми, сложи ръцете над главата ми и обходи тялото ми с устни. Не успях да измъкна ръцете си, затова просто надигнах глава и почнах да целувам врата й. - Ъъъм...извинявай, че те прекъсвам. - странно... наистина съжалявах, че я прекъсвам. - Така като си почнала... наблизо има хотел. - засмях се и продължих да я целувам. | |
|
| |
Александра Салваторе
| Заглавие: Re: Плажът Пон Яну 03, 2011 9:22 pm | |
| - Така като си почнала... наблизо има хотел. - той се засмя и продължи да ме целува. В първия момент си помислих, че не иска да е с мен и за това се опитва да ме изгони. След това размислих. - Искаш в хотел .. - казах и се засмях. - Добре .. нека отидем в хотел тогава. - усмихнах се. Постепенно плъзгах тялото си надолу по неговото и накрая станах. - Колко бързо мислиш, че можем да стигнем? - попитах го. След това го прегърнах и вече бяхме в хотелската тая на леглото и го целувах. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Плажът | |
| |
|
| |
| Плажът | |
|