Latest topics | » Тук пускайте вашите форуми,блогове и т.н.Съб Ное 05, 2011 10:47 am by Ruddy » Герои на вампириСъб Сеп 10, 2011 10:12 am by Каталина Салватор» Момичета VS момчета (ъгейн)Чет Сеп 08, 2011 10:10 pm by Кейтлийн Стивънсън » Стаята на КейтлийнЧет Сеп 08, 2011 9:43 pm by Кейтлийн Стивънсън » Оцени песента от 1 до 10Чет Сеп 08, 2011 10:26 am by Амитил Денъхи» С какво ще запомните днешния ден ? Нед Авг 21, 2011 7:34 pm by Амитил Денъхи» ЕзеротоНед Юли 03, 2011 1:59 pm by Джеймс Франко» Герои на Вещици/МагьоснициВто Май 24, 2011 8:02 pm by Амброзия Съливан» Това или Онова?Чет Апр 28, 2011 3:36 pm by Амитил Денъхи |
Админ |
|
Гласувайте за нас |
|
|
| Дискотеката | |
|
+8Катрин Гилбърт Деймън Салватор Данийл Харис Аблър Джеймс Луциана-Мария Грайнер Джеймс Франко Фелисити Джеймс Каталина Салватор 12 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Амброзия Съливан МОДЕРАТОР
Брой мнения : 1441 Join date : 29.12.2010 Местожителство : red-bedroom-academy
| Заглавие: Re: Дискотеката Вто Мар 29, 2011 2:48 pm | |
| -Всичко което пожелаеш. - отговори ми той и прокара езика си по моя.Настръхнах от удоволствие.Притиснах се към него. -В момента...мисля,че искам смао теб-прошепнах задъхана | |
| | | Джъстин Скофийлд
Брой мнения : 24 Join date : 29.03.2011 Местожителство : Ред бедроом академи
| Заглавие: Re: Дискотеката Вто Мар 29, 2011 2:55 pm | |
| - Ти май си нов в града. Е, имаш ли планове за вечерта?-попита ме тя.Засмях се и се наведох към нея. -Да мисля,че имам-прошепнах в ухото й.-Аз съм Джъстин-казах и я погледнах-Не е нужно да ми казваш как се казваш.МИсля,че вече знам.Джесика-казах и се наведох още повече докоснах устните и със свойте... | |
| | | Амитил Денъхи
Брой мнения : 416 Join date : 29.12.2010 Местожителство : Ред бедроом академи
| Заглавие: Re: Дискотеката Вто Мар 29, 2011 5:03 pm | |
| - Да, мисля, че имам - измърка отново в ухото ми - Аз съм Джъстин.Не е нужно да ми казваш как се казваш.Мисля,че вече знам.Джесика- каза и леко докосна устните ми със своите. Обвих ръце около врата му и го придърпах максимално близо до себе си. Целувката започна бавно, постепенно се засили и... Музиката ли спря или всичко беше в главата ми? Устните му бяха меки и търсеха моите.И този негов аромат... Но изведнъж се спрях. Какво ми ставаше, целувах непознат на средата на дансинга? Сладък, но все пак... непознат. Отдръпнах се от него и побягнах навън.
| |
| | | Джъстин Скофийлд
| Заглавие: Re: Дискотеката Вто Мар 29, 2011 5:18 pm | |
| Тя охгърна врата ми с ръце и целувкатани се задълбочи.Притиснах тялото й към моето вкарах езика си в устата й.Но след миг всичко свърши.Тя ме погледна оплашено и избяга.Не нямаше да стане!!!Усетих ароматът и,а също и мислите и който бяха много по силни от на другите.Беше пред дискотеката усещах я.Хукнах на там и я обгърнах с ръце. -Защо избяга?Спокойно скъпа няма да те нараня!!-погледнах я в очите-Какво те тревожи?-попитах и се заслушах в мислите й..не исках да ме излъже.. | |
| | | Амитил Денъхи
| Заглавие: Re: Дискотеката Вто Мар 29, 2011 5:26 pm | |
| Чух стъпките му след себе си. Ама този не се отказваше лесно. След малко усетх ръцете му да ме обгръщат. - Защо избяга?Спокойно скъпа няма да те нараня! - погледна ме настойчиво в очите. - Какво те тревожи? - попита, но сякаш не очакваше да отговоря на въпроса, слушаше нещо. Супер. Сладурът можел и да чете мисли! - Добре, може и да ти прозвучи тъпо,но не съм свикнала да се целувам при...какво? Първа среща?? - казах и го погледнах. Тези негови очи направо хипнотизираха... | |
| | | Джъстин Скофийлд
| Заглавие: Re: Дискотеката Вто Мар 29, 2011 5:37 pm | |
| - Добре, може и да ти прозвучи тъпо,но не съм свикнала да се целувам при...какво? Първа среща?? -Слушах я,по точно мислите й -Очите ми ти харесват?-прошепнах и я погледнах-Спокойно,първа среща която няма да забравя.Но ако толкова настояваш да си тръгнеш..добре..няма да те спра.Но кажи ми,красавице нима това е което найстина искаш?-казах и я притиснах отново.Целунах я и я пуснах.Оставих я да реши...все пак нейн бе изборът дали иска да прекара сама нощта или предпочита да е с мен... | |
| | | Амитил Денъхи
| Заглавие: Re: Дискотеката Вто Мар 29, 2011 5:47 pm | |
| - Очите ми ти харесват? - прошепна и отново се наведе - Спокойно,първа среща, която няма да забравя.Но ако толкова настояваш да си тръгнеш..добре..няма да те спра.Но кажи ми,красавице, нима това е което наистина искаш? - каза и ме притисна към себе си. Този път ме целуна бавно, оставяше ме да реша...Е, аз нямах нищо против да остана с него, дано чуе това. - За телепат не се справяш добре. - казах, след като отдели за момент устните си от моите. Отново се доближих до него. Усетих езика му в устата си. Беше настоятелен, не искаше да спира... - Какво ще кажеш да си намерим по-удобно място, някъде с по-малко хора... - прошепнах, усещайки няколко погледа върху нас. Но не ми пукаше. Зачудих се какво ли беше станало с Рози, но доколкото я познавах, се беше погрижила да не й е скучно. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Дискотеката | |
| |
| | | | Дискотеката | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |