| ''Вила модерен раи'' | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Джеймс Франко
Брой мнения : 1224 Join date : 29.12.2010
| Заглавие: Re: ''Вила модерен раи'' Пет Апр 01, 2011 9:41 am | |
| -Разпускам - отговори тя като отново се потопи във водата .. Побиха ме тръпки .. това не е разпускане .. това е мъчение.. не харесвах водата ..Погледнах отново ваната пълна с вода .. после си сипах още една чаша вода изпих я набързо .. и се върнах в спалнята . Седнах на леглото и се замислих за вечерта .. прекарана с Рози . | |
|
| |
Амброзия Съливан МОДЕРАТОР
Брой мнения : 1441 Join date : 29.12.2010 Местожителство : red-bedroom-academy
| Заглавие: Re: ''Вила модерен раи'' Пет Апр 01, 2011 9:44 am | |
| Отново изкочих рязко от водата.Бях мокра.Много мокра.Франко го нямаше,огледах се и хванах една кърпа.Ових тялото си в нея и тръгнах към спалнята. -Как си-попитах Джеймс като го видях седнал на леглото... | |
|
| |
Джеймс Франко
| Заглавие: Re: ''Вила модерен раи'' Пет Апр 01, 2011 9:51 am | |
| Мислех си за прекрасните моменти от снощи -Как си - Рози беше влезнала в спалнята но не бях я усетил .. Станах и отидох при нея ... Прегърнах я и я целунах -Перфектно щом съм с теб - отговорих след което пак я целунах -Ами ти? - попитах | |
|
| |
| Заглавие: Re: ''Вила модерен раи'' Пет Апр 01, 2011 9:56 am | |
| -Перфектно щом съм с теб.Ами ти?-попита ме той и ме целуна.Погледнах го и го прегърнах,колкото можех по-силно. -И аз така-казах и целунах врата му.Усмихнах се и го забутах към леглото.Той легна и аз се сгуших на гърдите му.Целунах го пак и заспах.Този път ми бе много по-удобно... | |
|
| |
Джеймс Франко
| Заглавие: Re: ''Вила модерен раи'' Пет Апр 01, 2011 8:18 pm | |
| Тя ме прегърна по-силно ..след което ми отговори -И аз така - Целуна ме по врата. Усмихна ми се .. и ме бутна към леглото .. Легнах и тя се сгуши на гърдите ми .. Усетих че тя заспа , беше прелестна .. Целунах я по челото ..Беше ми удобно ..и започнах да се унасям отново в някой сън .. | |
|
| |
| Заглавие: Re: ''Вила модерен раи'' Пет Апр 01, 2011 9:12 pm | |
| Пак се събудих.Ама не беше честно.Дръпнах се от Франко и застанах по корем.Погледнах го и почнах да прокарвам пръсти по корема му.Усмихнах се леко,като се замислих за отминалата нощ.Беше ми много хубаво с него.Даже прекалено.Наведох главата си на една страна,като продължавах да прокрвам пръсти по коремът му правейки кръгчета,около пъпът му.. | |
|
| |
Джеймс Франко
| Заглавие: Re: ''Вила модерен раи'' Съб Апр 02, 2011 12:01 pm | |
| Усещах приятно чувство по корема си .. и отворих очи . Усмихнах се като видях че Рози прокарваше пръст по корема ми , гъделичка ше. - Добро утро красавице - казах аз и я погледнах - Как спа - допълних също | |
|
| |
| Заглавие: Re: ''Вила модерен раи'' Съб Апр 02, 2011 12:34 pm | |
| - Как спа-попита ме той и го погледнах изпод вежди. -Ами...добре предполагам-засмях се и го целунах по устните-Е скъпи,аз кога ще си тръгвам?-попитах и се сетих нещо-А,да ти не обичаше да казваш на хората какво да правят.Нали?-засмях се и станах от леглото... | |
|
| |
Джеймс Франко
| Заглавие: Re: ''Вила модерен раи'' Съб Апр 02, 2011 12:50 pm | |
| -Aми..добре предполагам - отговори ми тя .. след което ме целуна и допълни - Е скъпи,аз кога ще си тръгвам? Но бързо допълни - А,да ти не обичаше да казваш на хората какво да правят.Нали? -Когато искаш - отговорих аз като я целунах и допълних - Дам .. те сами си решават. Надигнах се от леглото и отидох в банята да си наплискам лицето за да се расъня .. Върнах се в спалнята и отново се хвърлих на леглото .. Усмихнах се на Рози ..и казах - Скъпа някакви планове за днес имашли ? | |
|
| |
| Заглавие: Re: ''Вила модерен раи'' Съб Апр 02, 2011 12:54 pm | |
| - Скъпа някакви планове за днес имашли ?-попита ме след като се хвърли на леглото.Погледнах го и се ухилих. -Не,но ще си направя-казах и се засмях.Отидох в кухнята и си направих кафе,след което се запътих към хола за да погледам малко телевизия | |
|
| |
Джеймс Франко
| Заглавие: Re: ''Вила модерен раи'' Съб Апр 02, 2011 1:00 pm | |
| -Не,но ще си направя- отговори тя .. след което отиде в кухнята . Тя си направи кафе и се настани в хола като пусна телевизора.. Аз през това време се облякох .. и отидох в хола .. настаних се до Рози .. като гледах странно как бързо сменя програмите .. - А дали в плановете си има място и за мен? - попитах аз .. и продължавах да гледам странно телевизора в очакване на отговор | |
|
| |
| Заглавие: Re: ''Вила модерен раи'' Съб Апр 02, 2011 1:06 pm | |
| - А дали в плановете си има място и за мен?-попита той,докато гледаше как препускам по каналите.Погледнах го и спрях на някаква програма. -Амии...ще се намери-казах и се запромъквах по-близо до него.Почнах да го целувам и да прокарвам ръце по косата му. | |
|
| |
Джеймс Франко
| Заглавие: Re: ''Вила модерен раи'' Съб Апр 02, 2011 1:17 pm | |
| -Амии...ще се намери - отговори тя .. след което започна да ме целува .. Отвърнах и на целувките. Прокарвах пръсти през косата и. -Та какво ще правим - я попитах .. продължих да я целувам Обвих я с ръцете си и я притиснах към себе си | |
|
| |
| Заглавие: Re: ''Вила модерен раи'' Съб Апр 02, 2011 1:35 pm | |
| -Та какво ще правим -попита ме и ме прегърна силно.Погледнах го и се замислих за изминалата нощ. -Емии-казах и се огледах палаво-Зависи.Какво ти се прави?-попитах и леко прокарах език по врата му. | |
|
| |
Джеймс Франко
| Заглавие: Re: ''Вила модерен раи'' Съб Апр 02, 2011 1:40 pm | |
| -Зависи.Какво ти се прави? - отговори тя като прокарваше език по врата ми. Отпуснах се назад .. Като усетих че тя се опитва да ме възбуди .. и успяваше.Надигнах се леко .. и я целунах страстно .. | |
|
| |
| Заглавие: Re: ''Вила модерен раи'' Съб Апр 02, 2011 2:02 pm | |
| Както винаги на лицето ми грейна усмивка.Знаех,че го възбуждам,а аз обичах той да е възбуден. -Тааа...-започнах и се наведох отново към врата му.Леко го захапах,след което продължих играта си,прокарвайки ръце надоло по коремът му | |
|
| |
Джеймс Франко
| Заглавие: Re: ''Вила модерен раи'' Съб Апр 02, 2011 2:24 pm | |
| -Тааа...- каза тя .. като продължаваше да ме целува .. и прокарваше ръката си надолу по корема ми .. Бях възбуден .. - Да? - отговорих аз.. като си хапех устните .. | |
|
| |
| Заглавие: Re: ''Вила модерен раи'' Съб Апр 02, 2011 2:38 pm | |
| - Да? -каза и го погледнах отново си хапеше устните. -За какво си мислиш?-попитах и прокарах ръката си още по надолу.Стиснах го леко.И отново почнах да целувам врата му... | |
|
| |
Джеймс Франко
| Заглавие: Re: ''Вила модерен раи'' Съб Апр 02, 2011 2:44 pm | |
| -За какво си мислиш?- каза тя след което спусна тъката си по надолу . Стисна леко .. и отново ме целуна по врата. -Мисля си за теб и палавата ти ръка .- отговорих аз ..хванах я за да мога да я целуна след което бавно спуснах ръцете си надолу по тялото и .. като се спрях на гърдите и ...притиснах си ръцете към тях и ги помачках . | |
|
| |
| Заглавие: Re: ''Вила модерен раи'' Съб Апр 02, 2011 2:54 pm | |
| -Мисля си за теб и палавата ти ръка .- отговори и спусна ръцете си по тялото ми.Обхвана гърдите ми и почна да ги мачка.Изтенах и се притиснах към него.Извих главата си назад и казах: -Мммм....какво за ръката ми-и погледнах неговите две... | |
|
| |
Джеймс Франко
| Заглавие: Re: ''Вила модерен раи'' Съб Апр 02, 2011 3:01 pm | |
| -Мммм....какво за ръката ми- попита тя след което погледна мойте .. -Еми .. харесва ми какво прави тя -отговорих аз Притиснах се към нея така че да усети колко е твърд ... Спуснах ръцете си по надолу по корема и.. | |
|
| |
| Заглавие: Re: ''Вила модерен раи'' Съб Апр 02, 2011 3:07 pm | |
| -Еми .. харесва ми какво прави тя -след което се притисна към мен и усетих,колко е възбуден.Ръцете му се спуснаха по тялото ми и аз прехапах устни.Придърпах го към себе си и почнах да го целувам страстно.Отделих се от устните му задъхана.Погледнах го и се притиснах към него. -Да...нимфомани-казах и се засмях | |
|
| |
Джеймс Франко
| Заглавие: Re: ''Вила модерен раи'' Съб Апр 02, 2011 3:13 pm | |
| Придърпа ме към себе си и започна да ме целува страстно .. Отдръпна се за момент и каза -Да...нимфомани. Продължи да ме целува страстно . надигнах се леко .. за да застана по добре .. така че тя да може да легне върху мен .. -Съгласен съм .. нимфомани - казах аз .. продължих да я целувам ..като се притисках към нея . | |
|
| |
| Заглавие: Re: ''Вила модерен раи'' Съб Апр 02, 2011 3:17 pm | |
| -Съгласен съм .. нимфомани - каза и застана такаче да легна върху него.Все още се притискаше към мен.Възбуждаше ме.Изтенах и го погледнах. -Ъъъмм...трябваш ми-прошепнах и се притиснах,колкото можех повече към него... | |
|
| |
Джеймс Франко
| Заглавие: Re: ''Вила модерен раи'' Съб Апр 02, 2011 3:25 pm | |
| -Ъъъмм...трябваш ми - Прошепна ми тя...и се притисна към мен Погледнах я , усмихнах се ... Целунах я нежно , дръпнах се . -Твой съм - казах аз като отново я целунах .. Започнах да свалям дрехите и ... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: ''Вила модерен раи'' | |
| |
|
| |
| ''Вила модерен раи'' | |
|