| Ресторантът отвъртре | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Джеймс Франко
Брой мнения : 1224 Join date : 29.12.2010
| Заглавие: Re: Ресторантът отвъртре Пон Яну 10, 2011 7:31 pm | |
| -Абе не знам за теб,но мисля,че скоро ще ми издерат очите.- отговори тя. После се засмя и погледна на някъде. Опитах се да и проследа погледа и , и видях че гледа в едно странно момиче забило очи в мен.Почувствах се неловко и се обърнах към Рози. -Ахам.. ясно разбрах какво имаш предвид и споко според мен са миролюбиви!-отговорих аз и се по наместих на стола. | |
|
| |
Амброзия Съливан МОДЕРАТОР
Брой мнения : 1441 Join date : 29.12.2010 Местожителство : red-bedroom-academy
| Заглавие: Re: Ресторантът отвъртре Пон Яну 10, 2011 7:36 pm | |
| -Ахам.. ясно разбрах какво имаш предвид и споко според мен са миролюбиви!-Да бе как не помислих си аз и се наведох отново към него. -Бас,че ако те целуна ще ми махне главата.-засмях се и се дръпнах от него преди да си помисли каквото и да е било.Засмях се и съвсем по детински погледнах момичето злобно. | |
|
| |
Джеймс Франко
| Заглавие: Re: Ресторантът отвъртре Пон Яну 10, 2011 7:44 pm | |
| -Бас,че ако те целуна ще ми махне главата.- отговори Рози и се засмя. Не бях толкова сигурен,че така ще стане , но исках да проверя.Затова се приближих до нея . -Не мисля че така ще стане ама искаш ли да тестваме да видим резултатите.- отговорих аз с усмивка на лице. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Ресторантът отвъртре Пон Яну 10, 2011 7:49 pm | |
| -Не мисля че така ще стане ама искаш ли да тестваме да видим резултатите.- засмях се и отново отметнах косата си назад.Погледнах към русокоското и се ухилих.Резултата,а?Любопитството някой ден щеше да ме убие. -Ако ми махне главата теб ще обвиня-засмях се отново и се наведох към него. | |
|
| |
Джеймс Франко
| Заглавие: Re: Ресторантът отвъртре Пон Яну 10, 2011 7:56 pm | |
| -Ако ми махне главата теб ще обвиня- отговори тя и се засмя след което се наведе към мен. -Добре ! - отвърнах аз и се приближих към нея . Приближих се достатъчно близко за да и усетя дъха. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Ресторантът отвъртре Пон Яну 10, 2011 8:05 pm | |
| -Добре !-той се приближи и усетих как тялото ми настръхва.Хвърлих поглед на момичето и леко притворих очи.Докоснах устните си леко до неговите.След,което го целунах по страстно.Дръпнах се леко и го погледнах.Усещах как съм се изчервила.Погледнах момичето,което бе извърнало очи. -Е...все още съм жива.-казах и се засмях. | |
|
| |
Джеймс Франко
| Заглавие: Re: Ресторантът отвъртре Пон Яну 10, 2011 8:12 pm | |
| Усетих устните и да докосват моите последвано от по-страстна целувка. Отворих очи и видях как Рози се бе изчервила . -Е...все още съм жива.- каза тя. - Знаех си че е миролюбива - отговорих аз и се усмихнах.И се обърнах към чашата си и отпих от колата. -И благодаря от това имах нужда сега! - казах на Рози.
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Ресторантът отвъртре Пон Яну 10, 2011 8:18 pm | |
| -И благодаря от това имах нужда сега! - каза и аз се намръщих.Погледнах го,а след това погледнах и русокоското,който ме гледаше смутено.Усмихнах му се и се обърнах отново към Франко. -Една целувка?Интересно-казах и се засмях кръстосах крака и стиснах устни. | |
|
| |
Джеймс Франко
| Заглавие: Re: Ресторантът отвъртре Пон Яну 10, 2011 9:10 pm | |
| -Една целувка?Интересно-каза тя и беше намръщена. -Не ! -отговорих аз - Прекрасно прекарване на вечерта с красив човек като теб. Надявах се с тези думи да променя настроението на Рози. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Ресторантът отвъртре Пон Яну 10, 2011 9:17 pm | |
| -Не ! Прекрасно прекарване на вечерта с красив човек като теб.-каза той и гопогледнах.Усещах как някой ме зяпа настойчиво и се обърнах.МОмичето което го зяпаше до преди малко беше станало и отиваше към тоалетните забила злобен поглед в мен.Извърнах погледа си към русокоското,като се надявах момичето да не дойде към нас,а да си продължи по пътя. -Мъртва съм-изхлипах и наведох глава.Защо винаги си навличах неприятности. | |
|
| |
Джеймс Франко
| Заглавие: Re: Ресторантът отвъртре Пон Яну 10, 2011 9:24 pm | |
| Чух стъпки а Рози изхлипа: -Мъртва съм . При което се обърнах да видя какво става.Забелязах че момичето което ме гледаше странно преди , сега бе станало и се разхождаше в бара докато гледа към русото момче . Обърнах се към Рози и с усмивка казах : - Спокойно докато аз съм тук никой няма да умира! И пак погледах да видя какво са намислили тези двамата. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Ресторантът отвъртре Пон Яну 10, 2011 9:28 pm | |
| - Спокойно докато аз съм тук никой няма да умира!-погледнах го ужасена и си казах,че ако сега на ни телепортирам някъде няма кога.Изтрих тези мисли от ума си и погледнах към него. -Аз ти предлагам да отидеш с нея в тоалетните и да ми спасиш кожата...Би било много по лесно-изхлипах пак и се приближих отново към него сякаш търсех закрила. | |
|
| |
Джеймс Франко
| Заглавие: Re: Ресторантът отвъртре Пон Яну 10, 2011 9:33 pm | |
| - Аз ти предлагам да отидеш с нея в тоалетните и да ми спасиш кожата...Би било много по лесно -изхлипа отново тя. -Еи.. това е много добра идея .. не се бях сетил ! - усмихнах се и допълних -Мерси за идеята .. сега се връщам , да но не си тръгнеш . Видях как момичето влиза в тоалетната втренчено в мен ... Бързо я последвах. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Ресторантът отвъртре Пон Яну 10, 2011 9:37 pm | |
| -Мерси за идеята .. сега се връщам , да но не си тръгнеш.-погледнах го как тръгва след нея и въздъхнах.Щяха да се забавят бях сигурна и се огледах.Русокоското засее погледа ми видя,че съм сама и стана.Не след ълго беше до мен с чаша текила в ръка.Погледнах го и се изсмях. -Не си го и помисляй сладур.Не съм за теб.-кимнах и станах.Облякох якето си и оправих косата си.Щях да си тръгна.Здрава. | |
|
| |
Джеймс Франко
| Заглавие: Re: Ресторантът отвъртре Пон Яну 10, 2011 9:42 pm | |
| След малко излезнах от тоалетната и забелязах как русото момче седи на мястото на което бе до преди малко Рози. Въздъхнах .. знаех че това ще се случи... Върнах се на мястото си и поръчах една чаша ром .. и изгледах злобно русото момче което се отдръпна и се върна на мястото си ... Сигурно това беше края на моята Прекрасна вечер ! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Ресторантът отвъртре | |
| |
|
| |
| Ресторантът отвъртре | |
|